Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


Asasi Sains UMS gaissss
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Wednesday, May 6, 2015



Hi semua, lamanya tak update blog 😂 Rindunyaaa dekat blog ni. Okay hari ni 6hb may, tarikh yang paling ditunggu tunggu selama ini *cewah* sebab apa? Sebab harini upu result keluar ye. Thanks God ellen dapat first choice yg ellen apply iaitu Asasi Sains UMS. Bersyukur sangat. Harap semua urusan berjalan dengan lancar nanti, ellen dah buat keputusan untuk terima tawaran ni. Ellen ada apply ipg jugak, dah pegi temuduga haritu kat ipg Kent. Harap lulus. Dilemaaaa nak pi ipg jugak. Still got time nak pikir semua kan, anyway 24hb ni ellen kena daftar kat ums dah bye bye gaiss hmm sedih pulak. Elen dah buat research pasal asasi sains ums ni, blogwalking blog student asasi ums sumpah best! Ellen pun dah tanya kakak senior dan mmg tak sabar nak masuk sana. Tahniah ye batch 97, tak kisah kat mana kita belajar pun tu sama ja, yg penting usaha! Oh yaa, ramai batch ellen dapat kat PALAM uitm puncak alam, bestnyaa reunite balik. Hehe dorg kata reunion kat sana 😁😁 Goodluck guysss rindu altruist sangat, rindu sekolah rindu semuaaa till we meet again korang! Bye bye sambung post nanti! Got to go tata








First Giveaway By Putri & Syuda
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Tuesday, December 24, 2013





Klik banner untuk join. Jom jom.








2 Weeks Giveaway by Fatin Nabila
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Tuesday, December 10, 2013




Klik banner untuk join.


Lebih 25 pemenang dicari! Jom jom.

Tarikh tutup: 23 December 2013










December Giveaway by Fatin Diana
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Monday, December 9, 2013






Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ❤ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawal glitter x 2 + bracelet x 1, Header + Doodle x 2, dan voucher discount 10% untuk semua peserta.

December Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Abang Ensem, Red Delima, House of WNS, Nadratul Syazwana, Mai's Beauty House, Nur Cimi, Fariqan Afina, Jasple Boutique dan Nur Shahira.


Tamat 27 Disember 2013, 10 Malam.


Hadiah mengikut turutan yang nak sangat-sangat:
  • Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1
  • Cardigan x 1
  • Tshirt I ♥ Medan x 1
  • Peplum blouse x 3
  • 2 keping shiseido mask x 2
  • Cash RM50 x 1
  • Jersey x 7
  • AuraWhite 400,000mg x 1










Older Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan