Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


REUNION
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Saturday, December 24, 2011



tadi ada reunion kat kolah ! reunion skolah rendah .. tp yg myedihkan , dua org je pegi (saya & huda).. yg lain tuh ? huhh .. tataw la .. sibukk kott =.=
lantakk la kt korg .. ada yg dh confirm nk pegi tp tak jadi :(
nurul, fera, jennifer, hani pulak busy .. ada kerja , xdpt join ..
abby, jeffry pulak malas nk pg .. apalaa ..
rindu taw kt korg sume ! huhu ..
dulu , hang out sama sama dgn Scully & Hani ..
jalanjalan kt pekan , mmg lama la ; dari pagi smpai ke ptg ,,
petang tuh bru suruh abah dtg amek ..
hehe , Scully dh makin cun .. Hani pulak makin stylo ..
kami sharing2 cerita .. besstt ! rindu time skolah rendah .. time exam pun smpat lagi sembang .. naseb baek ckgu x nmpak .. ngee ~ nakal tak ?
alaa , besa la .. budak2 lg .. kan3 ?
wehh ! 5 hari lg ! flight 31hb :"(
and then stay kat YS dua hari, 2hb bru dtg skolah !
rasa mcm cuti ni skejap ja ..
tup tap tup tap, tgok2 dah nak bukak skolah dh .. huarrgghh !
goodbye holiday ! welcome school :(


Hani Karlina :)

Wallpaper fon Hani ; style doeh ! shukashuka :)

Scully Chomelll ~

Hani :D
muka buruk ! wekkk ~ 





Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah Ini (^_^)











Older Post | Newer Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan