Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


1014 (:
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Wednesday, November 28, 2012



Entry ni nak cerita pasal 1014 <3

What is 1014? 1014 tu batch saya lah! Haha.

Tanpa diorang, tak cerialah hidup ini di bumi madjiwa. (Cewahh!)

Hidup SBP -.- Well, takda masa untuk hiburan (eg. Television, Online)

Kawan-kawan ja yang jadi hiburan :D

Kalau bosann, kami lepak sama-sama and then borak-borak.

Tak pun bergosip-gosip. Haha biasalah.

Kalau sedih ke, kecewa ke, diorang yang bagi semangat.

Kalau ada terbuat salah, diorang yang tegur and bagi nasihat.

Kalau terlupa something, diorang yang ingatkan.

Kalau kita marah-marah, diorang yang tenangkan.

Kalau kita lambat ke kelas, diorang sanggup tunggu.

Kalau kita ada masalah, diorang sentiasa ada untuk kita.

Dan banyak lagi lahh. Hoho.

Sekarang nak sambung cerita pasal batch tenfourteen.

Tak dinafikan setiap batch mesti ada budak nakal. Biasalah kan.

Budak nakal memang banyak, tapi budak jahat tu takda lah.

Kat bawah ni lah ‘ayah dan ‘mak’ 1014: Heheheww.

Ketua batch kami -----> Ahmad Wafiq. Dia seorang yang berkempimpinan. Tak hairan lah kalau kami

semua nak lantik dia jadi ketua batch sampai form 5.

Tabik spring!! Dia dapat tawaran prefect tapi dia tolak. Alahaii kenapa tolak?

Maybe dia taknak sibuk sepanjang masa kot. Dia ada lagi batch nak jaga. Memeningkan kepala ja byk jawatan.

Penolong ketua batch ------> Hasliza Mohamad. Sangat aktif dan bijak. Kesian juga kat hasliza, kena leteran Cikgu Puteh ja. Hoho sabarlahh.

Tapi takpa Jaa, biar ja asalkan batch kita bahagia haha.

Jaa pun pandai urus batch, kalau ada masalah kami mengadu kat dia.

Kat sekolah, kami semua memang suka main (taklah main terok sangat)

Sebab tu lah trial SBP haritu tak mencapai target. Huhu.

Tapi PMR ni kami dah cuba sebaik baik baik mungkin!! Kami akan buktikan

batch kami boleh mengharumkan nama sekolah mcm batch 0913! Jyeahhhh!

*22 Disember 2012* Keputusan PMR akan diumumkan.

GEMENTARRRRRRRR. Errrrrr.

Tak lama lagi wehh. Kurang sebulan ja boleh.

Takpa kita dah buat yang terbaik! Kan kan kan?

Untuk pengetahuan 1014, I LOVEEEEE YOUUU ALLL <3

Kita satu batch macam satu family <3

Friends are BORN, not MADE J

Sambung lagi nanti! Tata!

After PMR. legaa -.-

Bersama bekas pengetua, Tn. Hj. Rusdin. We miss you cikgu.

They light up my world :D

Morning jog, 3 days before PMR.

Struggle hard for PMR.

PPA Tingkatan 3 :)

Bersama bekas PK HEM, Ustaz Ismail. :"(.

My heart, my soul = Ifa, Aina, Lyana, Eylen.

Iloveyouualll.


Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah Ini (^_^)











Older Post | Newer Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan