Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


Harimau Malaya
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Thursday, December 13, 2012



Entry hari ni nak cakap pasal bola semalam.
Memang tidak adil, sangat tidak adil.
Tengok bola semalam macam macam keluar dari mulut.
Oppss, mencarut banyak.
Bukan apa, dah lah pemain thailand main kasar,
Referee pun gila. Tidakkk adilllll.
Pengadil makan rasuahhhh. Haissshhhh. Sabar sabar.
Nama dia LEE MIN YU. And guess what? Dia orang korea!
Wahai peminat Kpop, tengoklahhh!
Nama pun pengadil tapi tak adil.
Ni apa ni hah? Tak payah jadi pengadil lah wehhh. Blahh lah kau.
Satu malaysia tak puas hati dengan kau. TL kat twitter semalam penuh dengan
cacian dan makian yang super super terbaikkk dan macam macam lah.
Sampai reff korea tu jadi trending kat twitter wahh sungguh hebatt.
Semalam Fadhli Shas sampai menitiskan air mata gara-gara reff tu.
Farizal Marlias pun terbaik! Goalkeeper yang hebat :D
Anyway, janganlah sebab bola ni kita bermusuh-musuh dengan Thailand.
Jangan nak boikot barang and macam-macam lah.
Menurut sumber, dekat stadium malam semalam,
walaupun diorang menang, tapi tiada laungan BOOOO pada penyokong
Malaysia yang berada di stadium tersebut. Diorang sempat tangkap gambar,
tukar jersi, bersalam-salaman. See? Diorang okay ja dengan Malaysia.
Janganlah bermusuh-musuhan, berbaik-baiklah :)
Barulah aman damai. Hehehww

Gambar-gambar HM, bukan semalam punya kay?


Coach, Datuk K. Rajagopal

Farizal Marlias

Hebatt Farizal Marlias :D

Wan Zack Haikal

Safee Sali

Baddrol Bakthiar






#Alamak, dah gila bola ke ni? Muehehe.
Jangan lupa visit blog yang lagi satu ---> EylenVeronicca(2)

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah Ini (^_^)











Older Post | Newer Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan