Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


Cita cita :D
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Tuesday, August 6, 2013



Hari ni rasa excited sangat. HAHA.
Okay meh nak cerita meh, haritu GAAM (German Alumni Association Malaysia)
anjurkan program
Das Bewusstsein Zu Der Deutschen Sprachen Im Malaysischen Ausbildungssystem
ataupun German Awareness on Education in Malaysia.
Peringkat kebangsaan kot (Frau yang cakap) HAHA.
Kalau nak tau, bahasa jerman adalah salah satu my favourite subject kat sekolah.




Ada 4 sekolah SBP dan 1 sekolah harian biasa yang lain pun join program ni, iaitu:
SAKBA, SAINA, JENAN, KUPSIS dengan SMK AHMAD BOASTAMAM.
Hanya pelajar Jerman sahaja yang terlibat (yang terpilih).
SEMOJI jadi tuan rumah kot! Hehe.





Nur Mardhiah Sharif disitu! Rindu MADY :')

Untuk lebih banyak gambar, visit HERE

Program tu telah menanam rasa minat yang sangat tinggi dalam diri ini
untuk belajar bersungguh-sungguh agar kami semua dapat memperoleh
keputusan yang cemerlang dan seterusnya boleh menyambung pengajian kat
GMI (German Malaysian Institute).
Kalau A-level tu, kat Jerman kot! Wow! Siapa tak nak, NAK KOT!

And tadi tiba tiba NADIA NASIR post kat wall Facebook.






And i was like *WOWWW* biar betul Nad?
Then Nad pun hantar chat bagitau yang account twitter GAAM tu reply
tweet nad. Nad pun bagi insta sorang kakak ni. Dia pun under GAAM jugak.
So apa lagi. Teroka punya teroka gambar2 dia semua kat jerman, wahh BEST lahh!
Teringin jugak nak pergi. Tak tipuuuu weh :')


Ni twitter GAAM.






Our coversation :D Terima kasih!


Okay, dia follow back okay :D *senyummm*


Ni salah satu gambar yang saya jumpa kat instagram sorang kakak ni.
Lelaki pakai spek tu ialah Vice President of GAAM. Dan dialah ketua penganjur program
kat sekolah haritu. He is so smart :D Ramai kot minat kat dia. HAHA


Memandangkan kami terima respon positif dan galakan daripada GAAM,
me and Nadia rasa semangat dan tekad nak join GAAM suatu hari nanti :'D
Yaaa, we will prove it! Tsk tsk :')


Kak Zai tunggu kami tau! Hehee. Kak Zai dapat masuk GMI :D

Mulai hari ni, saya berjanji akan belajar bersungguh-sungguh
untuk mencapai impian ini! Cewaaahh. Terbaik punya ayat!
Syarat A-level tu kena straight A kot SPM. Ekk?
Macam tak pass ja :3
HAAA itu tidak mustahil, kita kena usahaaaaaa! 
GMI wait for us! Sekian sahaja post untuk hari ini.
Bye! Danke schon.




LOTS OF LOVE,
VERONICCA ALLEN NASIR.






Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah Ini (^_^)











Older Post | Newer Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan