Eylen ♥ Coco Pinky
Entry Other Link FAQ Site


Asasi Sains UMS gaissss
Wish me luck for my SPM 2014 -Eylen Veronicca-



Wednesday, May 6, 2015



Hi semua, lamanya tak update blog 😂 Rindunyaaa dekat blog ni. Okay hari ni 6hb may, tarikh yang paling ditunggu tunggu selama ini *cewah* sebab apa? Sebab harini upu result keluar ye. Thanks God ellen dapat first choice yg ellen apply iaitu Asasi Sains UMS. Bersyukur sangat. Harap semua urusan berjalan dengan lancar nanti, ellen dah buat keputusan untuk terima tawaran ni. Ellen ada apply ipg jugak, dah pegi temuduga haritu kat ipg Kent. Harap lulus. Dilemaaaa nak pi ipg jugak. Still got time nak pikir semua kan, anyway 24hb ni ellen kena daftar kat ums dah bye bye gaiss hmm sedih pulak. Elen dah buat research pasal asasi sains ums ni, blogwalking blog student asasi ums sumpah best! Ellen pun dah tanya kakak senior dan mmg tak sabar nak masuk sana. Tahniah ye batch 97, tak kisah kat mana kita belajar pun tu sama ja, yg penting usaha! Oh yaa, ramai batch ellen dapat kat PALAM uitm puncak alam, bestnyaa reunite balik. Hehe dorg kata reunion kat sana 😁😁 Goodluck guysss rindu altruist sangat, rindu sekolah rindu semuaaa till we meet again korang! Bye bye sambung post nanti! Got to go tata

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah Ini (^_^)











Older Post






Awesome followers




Giveaway




Tuan tanah


Veronicca Allen Nasir
ScienceKedah
23061997
Sabahan
SPM 2014




Find me on






Instagram



Chit Chat





Back to past






Tabung masa depan